Barcelona Design week

Ha començat la Barcelona Design Week amb una conferència de Daan Roosegaard

El Diàleg Disseny porta per títol “Landscapes of the Future”

Redacció.- Ha començat la Barcelona Design Week amb un Diàleg Disseny molt especial: la conferència inaugural de Daan Roosegaarde, fundador de Studio Roosegaarde a Rotterdam (Països Baixos). El Diàleg Disseny porta per títol “Landscapes of the Future”. Daan Roosegaarde ha presentat les seves innovadores pràctiques per crear un món que resisteixi al futur.

Roosegaarde treu la tecnologia de les pantalles per explorar el paper social del disseny al món i activar solucions per millorar la vida als entorns urbans. Com a líder de pensament innovador, Roosegaarde mostra la importància del “Schoonheid” (una paraula holandesa que significa bellesa i neteja) com a nou valor, juntament amb la seva visió per a un futur millor.

Daan Roosegaarde és arquitecte de formació. És un Young Global Leader al World Economic Forum, professor visitant a diverses universitats i va ser seleccionat per Forbes i Good 100 coma a generador de canvi creatiu i nomenat Artista de l’Any 2016 als Països Baixos.

Studio Roosegaarde és un Social Design Lab. Són autors de projectes com GROW, un inspirador projecte d’agricultura artística que va participar al World Economic Forum de Davos, o URBAN SUN, inspirat per la llum solar per a netejar fins a un 99,9% de la covid-19, gràcies a investigacions científiques de la Universitat de Columbia i la Universitat d’Hiroshima.

La sessió serà en anglès, en streaming, només s’emetrà en directe i no es podrà recuperar posteriorment. Aquesta conferència ha estat organitzada per Barcelona centre de Disseny amb la col·laboració de la Dutch Design Week.