Happy Books-La Formiga D’Or celebra 125 anys apostant per créixer i esdevenir un centre D’oci

L'establiment convoca un concurs fotogràfic amb motiu del seu aniversari

Happy Books-La Formiga D’Or celebra aquest any un segle i quart de vida convertida en un referent entre les llibreries independents de Barcelona pel seu gran ventall de novetats literàries i llibres D’oferta i la seva ubicació al centre de la ciutat. Per celebrar-ho, L’establiment, el segon més antic de la capital catalana, ha programat iniciatives com la convocatòria D’un concurs fotogràfic i la creació D’un logotip dels 125 anys D’història i també d’una pàgina a Facebook.

Happy Books-La Formiga D’Or ha aprofitat L’efemèride per reformular el seu model de negoci actual ampliant el local fins a 1.000 metres quadrats i incorporant a la seva oferta elements de regal i joguines didàctiques en dos nous espais anomenats Happy House i Happy Toys respectivament. ?Són objectes que importem directament de ciutats com Milà, París, Londres i Nova York però també de tot Catalunya: des de capses en forma de llibre fins a coixins, joiers en forma de moble i altres elements de decoració i de cuina molt originals i autèntics’, explica Josep Pi, que dirigeix L’empresa juntament amb la seva germana Ingrid Pi i Bernat Fàbregues. Tots ells remarquen que L’objectiu és ?convertir la llibreria en un oasi D’oci al centre de la ciutat on, a banda de tota mena de lectures al millor preu, també es puguin trobar originals objectes de cuina per regalar i per a la llar o bé jocs infantils’.

Per compartir L’efemèride amb els seus clients i amics, la llibreria ha convocat un concurs amb la idea de ?reunir com a mínim 125 fotos, una per a cada un dels anys que compleix L’establiment, on el tema sigui el llibre i L’afició a la lectura i la capacitat de plasmar en fotografia el que això representa per als nostres clients i lectors’, explica Josep Pi. Es tracta D’un certamen obert a tots els aficionats als llibres i a la fotografia en què tothom que participi obtindrà un descompte D’un 5% en la compra de llibres i D’un 10% en la D’objectes de regal i joguines i optarà a guanyar un dels tres premis Smartbox previstos, entre ells una estada en un hotel de luxe i una sessió de spa per a dues persones. Es pot participar portant personalment les fotos a L’establiment; a través del web o de la seva pàgina de Facebook.

Per altra banda, la llibreria rebrà el 19 D’octubre una .placa commemorativa pels seus 125 anys D’existència per part de la Cambra de Comerç de Barcelona que destaca la seva capacitat de fer-se ?un lloc prominent en el teixit empresarial del nostre país’.