Hofesh Shechter Company al Mercat de les Flors

Treball ple D'energia, exuberant i captivador amb música en directe

Hofesh Shechter presenta dos espectacles, In Your Rooms i Uprising. In Your Rooms desborda energia física i és alhora una peça provocadora, política i personal, ja que ens mostra una societat alienant i alhora sorprenentment familiar.
Per mitjà D’encontres intricats i emotius, nou ballarins escenifiquen els impulsos canviants, la manca de control i la vulnerabilitat. L’obra es basa en una partitura original, creada per Shechter en col·laboració amb Nell Catchpole (The Gogmagogs). En el cas D’Uprising, set homes sorgeixen de les ombres per bombardejar L’escenari amb una energia desbordant, enllaçant-se i boxejant, construint i desintegrant-se. Aquesta obra amb una càrrega tan intensa, i a la qual acompanya una base de percussió composada per Shechter, deixa L’espectador completament aclaparat. Es podrà veure el mercat de les flors fins el 14 de desembre.
Hofesh ha actuat amb la mundialment aclamada companyia de dansa israeliana Batsheva, sota la direcció de coreògrafs com Ohad Naharin i Wim Vandekeybus. Després D’estudiar bateria i percussió a Israel i a França, es va instal·lar al Regne Unit, on el 2002 va començar a treballar amb la companyia de dansa Jasmin Vardimon i debutà com a coreògraf L’any 2004. El 2007 va presentar deGeneration al SAT! Sant Andreu Teatre en el marc del Festival de Barcelona Grec.
Al Regne Unit, Shechter ha treballat per a la companyia de dansa Bare Bones, Edge i Verve de la London Contemporary Dance School i la Northern School of Contemporary Dance i StopGap. El 2007 va col·laborar amb L’Scottish Dance Theatre i Candoco i el 2008, amb Dance United, en una nova producció per a sis ballarins que s’estrenarà al Sadler?s Wells el 2009. Ha treballat a Portugal amb el Ballet CeDeCe i a Atenes amb L’Hellenic Dance Company.

Etiquetes:
,