Homenatge a Xesco Boix en motiu de la commemoració del 25è aniversari de la seva mort

L'acte comptarà amb la participació de nombrosos cantants, músics i narradors

Les cançons i rondalles del repertori de Xesco Boix seran les protagonistes de L’acte D’homenatge que es fa a L’artista avui dijous al Centre Artesà Tradicionarius de Barcelona. El motiu de L’acte és la commemoració del 25è aniversari de la seva mort.
L’acte estarà centrat en l’etapa de la dilatada vida artística d’en Xesco que va des del seu retorn del servei militar, el 1970, fins a la fundació del coL’lectiu d’animadors ?Cinc dits d’una mà?. El repertori que s’oferirà abasta alguns espirituals negres, peces D’ ?Ara Va de Bo?, temes d’ ?El Sac de Cançons’, cançons de la seva amistat amb ?Esquirols’ i del repertori de les seves cantades barcelonines a la plaça del Pi, amb L’afegit de material de la seva poc coneguda activitat com a cantant al pub Quilombo de Barcelona.

Els artistes que formaran part de la vetllada seran Teresa Duran, Fina Rifà, Enric Frigola, Núria Ventura, Jordi Roura i Laura Pérez, Falsterbo Marí, Amadeu Casas, Oriol Tramvia , Coral Xemeneia Amunt, Ara Va De Bo, El Sac de Cançons, Llimoneta, Amadeu Rosell, Martine Lambregts, Montse Soler, Sedo Garcia, Adrià Garcia, entre molts altres.

Etiquetes: