Homenatge al mestre del reggae

L'Auditori celebra el 30è aniversari de la mort de Bob Marley amb un espectacle a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless

L’Auditori presenta Marley, 30 anys el proper divendres 13 de maig a la Sala 2 Oriol Martorell. Bob Marley va morir l’11 de maig del 1981 però els seus temes perduren en el temps com si el reggae d’en Bob Marley i els Wailers no caduqués mai. Per commemorar aquest 30è aniversari de la seva mort, L’Auditori ha encarregat aquest espectacle al cantant i compositor Natxo Tarrés, reconegut per la seva tasca al capdavant del grup Gossos. L’acompanya una banda de luxe, els Wireless, formats per Roger Farré (Gossos), Dídac Fernàndez i Fernando Tejero (Macaco), Ritxi Dieguez i Damià Olivella.

L’espectacle és una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae que ens apropa a la vida d’en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica. Els temes que s’interpretaran són: Concrete Jungle, Natural Mystic, Waitin in vain, Jamming, I shot a sheriff, Is this love, No woman no cry, Could you be loved, Three little birds, Get up stand up, So much trouble in the world, Redemption song, War, Iron, Lion, Zion i Buffalo Soldier.

Marley, 30 anys és una proposta per a tots els públics que ens durà per un món a vegades encara desconegut, amb tota la profunditat que ens dóna aquesta música melosa, espiritual i carregada d’energia, per als qui el van conèixer en el seu moment i per a tots aquells joves que no van tenir l’oportunitat de conèixer-lo en vida, però que se l’han fet seu com els que més.

Etiquetes: