?Homo Ridens’ al Teatre Gaudí de Barcelona

Un experiment amb humor de ?JUJA Teatre?

El Teatre Gaudí de Barcelona acull fins el 12 D’abril L’espectacle ?Homo Ridens’ de ?JUJA Teatre?. Juan Andrés González i Jano de Miguel són els integrants de ?JUJA Teatre?, una de les companyies més consolidades al Cafè Teatre Valencià que ara estan portant als escenaris la seva darrera obra ?Homo Ridens’.
?JUJA? proposa, en el seu últim espectacle, un experiment socioeconòmic-científic-cultural..? amb humor que farà evolucionar a L’espectador de L’homo sapiens-sapiens vulgaris cap a L’últim escaló de L’ésser humà: L’homo ridens. L’espectacle es pot veure de dijous a dissabte a les 20:30 i els diumenges a les 18:30.

El grup ?JUJA Teatre? va ser creat L’any 2000 per dos estudiants de L’Escola Superior D’art dramàtic de València. Els seus orígens giren al voltant de bars, cafès teatres i subteatres, impulsant la creació del Circuit Cafè Teatre a la ciutat de València. ?JUJA Teatre? va rebre una menció especial al concurs de clausura del Circuit Cafè Teatre València 2001, el segon premi del Festival Petit Teatre de Radio City 2001 i el primer premi concurs clausura Circuit Cafè Teatre San Miguel de València 2005.

Etiquetes:
,