Horacio Fumero serà el contrabaixista de Raynald Colom a Jazz Pera

El festival Baix Empordà encara la recta final aquest cap de setmana

El contrabaixista argentí Horacio Fumero acompanyarà excepcionalment el trompetista Raynald Colom en el concert que oferirà aquest divendres 25 de juny al festival Jazz Pera 2010 a la plaça Major de La Pera. El festival encara la recta final aquest cap de setmana amb aquest concert i finalitzarà dissabte amb L’actuació de Javier Colina Trio amb Sílvia Pérez Cruz.

Raynald Colom, que presenta el seu darrer disc Evocación, considerat per la prestigiosa revista Cuadernos de Jazz el millor disc del 2009, ha volgut convidar pel concert a La Pera Horacio Fumero (www.horaciofumero.com), un dels músics de jazz més actius de L’escena nacional. Fumero, que va ser integrant de la formació liderada pel mític Tete Montoliu durant dues dècades, també ha tocat amb incomptables grans noms de la música com Chano Domínguez, Martirio, Chicuelo, Mayte Martín, George Wein o Miguel Poveda. Fumero, afincat a Barcelona, és professor de L’Escola Superior de Música de Catalunya i del conservatori Superior del Liceu.

Jazz Pera 2010 es clourà dissabte amb L’estrena de L’espectacle de Javier Colina Trio amb L’aclamada cantant Sílvia Pérez Cruz, també a la plaça Major de La Pera.

Tan divendres com dissabte, la plaça Major estarà oberta al públic des de les 8 del vespre i s’hi podrà sopar o prendre un refrigeri. Els concerts comencen a les 10 de la nit.

Etiquetes:
,