Hospitalet impulsa LH Cooking Show, per unir gastronomia, cultura i creativitat

Es vol donar visibilitat a les diferents cultures gastronòmiques de la ciutat

Redacció.- Amb LH Cooking Show neix un projecte que segueix la trajectòria d’altres accions que s’han desenvolupat a la ciutat en els darrers anys per donar valor a la gastronomia, des d’un punt de vista també d’innovació i sinergies. Ha estat de la mà de cuiners i cuineres de referència que es comença a veure la cuina com un art amb capacitat de mixturar-se i trobar sinergies amb altres sectors vinculats a la creació.
Del 3 fins al 31 de desembre, es farà difusió a través de plataformes on line, de dinou showcookings de diferents restauradors i entitats de la ciutat, que ensenyaran la seva cuina i les tècniques de treball per mostrar L’Hospitalet més multicultural. A més, aquestes creacions culinàries es podran degustar als locals participants durant els dies en què es desenvolupa LH Cooking Show, un punt de trobada virtual per conèixer la cultura gastronòmica dels diferents orígens i de la ciutadania de la ciutat, promovent la relació entre veïns i veïnes de L’Hospitalet, una ciutat de marcat tarannà integrador de cultures i orígens. Una activitat que convida a conèixer propostes originals, curioses i sorprenents dels països amb presència a la ciutat i conèixer noves receptes sense moure’s de L’Hospitalet.
Projectes com aquest mostren la capacitat del Districte Cultural de posar en relació les arts amb la cuina, i obren la porta cap a nous projectes i iniciatives innovadores, en les quals s’uneixen la creativitat, el talent i el coneixement. Al final, la gastronomia i els patrimonis culinaris tenen un gran potencial, així com les arts, de comunicar i transmetre idees, pràctiques i coneixements a la societat.
La iniciativa se suma a les diferents iniciatives a la ciutat per donar suport a la restauració de L’Hospitalet, un dels sectors econòmics que més està patint les conseqüències del context actual, i amb l’objectiu de contribuir a consolidar la transformació del sector.