Hostal Mallorquines presenta l’Estiu Musical 2016

L’Estiu Musical es farà can Fané, una antiga masia de Mallorquines Grup, a Sils

Aquest divendres s’ha fet un sopar/concert per presentar els concerts que l’Hostal Mallorquines farà aquest estiu a can Fané. L’estiu Musical 2016 arrencarà el 17 de juny amb els concerts de la Coral Silene i Arrels Escalenques, el 8 de juliol serà el torn de Peyu, actor de l’APM de TV3, que basarà el seu espectacle en una nit d’humor. Roger Reyes, cantant de les millor orquestres del país, oferirà una nit de cançó romàntica, el 15 de juliol. El duet AQ-Sticks, tancarà l’Estiu Musical, el 22 de juliol, amb una nit de versions de cançons de tots els temps.

Tots el concerts es fan a l’aire lliure, al jardí de can Fané, i començaran amb un sopar. Anit, Neus Mar i Emilio, van oferir un concert en el qual van presentar el seu nou disc “Memòries d’un país”, que conté versions dels cantautors de l’anomenada “Nova Cançó” com Lluís Llach, Serrat, Sisa, Maria del Mar Bonet…

L’objectiu de l’Estiu Musical de l’Hostal Mallorquines és el d’acostar la cultura a la plana de la Selva amb 4 nits d’estiu sota la llum de la lluna.