Hotel Dulce Hotel, s’instal·la al teatre Borràs

Un espectacle basat en L'obra de Joaquín Sabina

Després de 5 anys D’èxits arreu de L’estat, Hotel Cochambre ens farà cantar i ballar al més pur estil ?Sabinero? amb 5 úniques funcions a Barcelona.
Del 27 al 31 de gener tenim la oportunitat de gaudir, cantar i ballar com mai amb L’espectacle que Hotel Cochambre ens té preparat: Hotel dulce hotel, basat en L’obra de Joaquín Sabina, en el que música i humor  s’uneixen a parts iguals per tal que cap espectador quedi indiferent.

Aquesta producció D’Èxits espectacles que programa Fila7 al teatre Borràs, es va estrenar al 2005, i des de llavors ha acumulat grans èxits a tot L’estat espanyol. Ha estat en programació a la sala Luz de Gas durant 3 anys (2005 a 2008), al Club Capitol (2007), i posteriorment ha estat a la programació estable de teatres de tot el país.

Carregat D’emocions i rialles, aquest grup (Guanyadors del premi ARC 2005 ) es submergeix en el satíric, fascinant i poètic univers Sabina, on els fans D’Hotel Cochambre i Sabina es barregen, es commouen i participen en un concert ple de gags, cançons i monòlegs.

Hotel Cochambre parla D’un hotel abandonat, on el conserge i els seus grums, que ara mateix estan a L’atur, es llencen a interpretar els temes dels inquilins més famosos que un dia varen estar allotjats a L’hotel. Dues hores D’un ?divertimento? fresc i dinàmic en el que les cançons de Sabina i les anècdotes de la seva vida conviuen amb diverses sorpreses que captivaran al públic assistent.

Etiquetes: