I Festa Major de Catalunya

Del 21 al 23 de juny al Moll de la Fusta de Barcelona

Des del dissabte 21 fins el proper dilluns 23, el Moll de la Fusta de Barcelona és L’aparador de la cultura tradicional catalana ja que s’hi celebra la primera edició de la Festa Major de Catalunya.
Aquesta iniciativa està organitzada per la Confederació D’Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana que compta amb el suport de diverses entitats.
Durant tots tres dies els espectadors podràn veure més de 30 expressions de la cultura genuïna de les terres catalanes. Espectacles D’escenari, itinerants, tallers, trobades, exposicions, artesania, oficis, etc, remarcant la importància dels tallers que permetran descobrir molts aspectes poc coneguts de la pràctica D’aquestes cultures.
Un dels aspectes més destacables D’aquesta mostra és que per primera vegada es treballarà conjuntament la creació D’un ?Ball parlat de Diables’ entre la Colla de Diables de Vilafranca del Penedès i les ?Diabladas Bolivianas’. D’aquesta manera s’uneixen dues cultures per crear futur, des de L’infern del segle XXI.
Finalment cal remarcar el gran nivell D’implicació de les escoles D’arreu de Catalunya, en el concurs escolar, amb moltes propostes interessants. Els set treballs finalistes es presentaran dilluns 23, dintre els actes previstos pel matí.
Per seguir la programació, dia a dia, es recomana a tots els interessats consultar la web www.festamajordecatalunya.cat on, a part de trobar-hi tota la informació i els fulls D’inscripció als tallers i concursos, també hi haurà la possibilitat, durant les dates de L’acte, de veure en diferit petits fragments D’elements que s’hauran fet aquell mateix dia, és a dir, la Festa presentarà la innovació de tenir una televisió digital amb diferit.

Etiquetes:
,