Ignasi Terraza en concert al Festival Mas i Mas

El trio d'Ignasi Terraza presenta el seu cd Imaginant Miró

Ignasi Terraza Trio ens presenta en concert la Suite Miró, una interpretació molt personal d’una sèrie de quadres de Joan Miró: Terraza convida el públic, que escolta la música a contemplar una obra pictòrica amb la imaginació. En la penombra d’una sala, el públic és convidat a imaginar una sèrie de quadres de Miró a través de la música de l’Ignasi Terraza Trio que sorprèn pel seu ritme i les seves sonoritats, i que mitjançant la seva interpretació jazzística ens convida a fer una suggestiva interpretació de l’obra d’art. 

A partir d’una sèrie de descripcions sonores de cadascun dels quadres, Ignasi Terraza i el seu trio presenten els temes inspirats en la pintura de Miró. D’aquesta manera es convida als espectadors a desenvolupar la imaginació pictòrica per donar color a les imatges a través de la música de jazz. La capacitat de despertar emocions i sensacions de Terraza s’ha demostrat al llarg de tota la seva carrera, en particular amb l’espectacle Jazz a les fosques, un projecte que va seduir al públic per la seva originalitat i personalitat única. 

La Suite Miró es va estrenà l’any passat a la National Galery de Washington i va ser un encàrrec de l’Institut Ramon Llull amb ocasió de l’exposició monogràfica sobre el pintor que es va fer a la capital nord-americana per commemorar la visita que Duke Ellington va fer a l’estudi del pintor l’any 1966. 

Imaginant Miró és el darrer disc d’Ignasi Terraza trio en el presenta la suite Miró, una sèrie de peces composades per ell mateix en que el jazz i la pintura es donen la ma.