Igualada es prepara per al 26è Festival Anòlia

Txarango, Cesc Freixas, La Troba Kung-Fú, Mazoni, La Iaia, Joan Colomo i Els Pets, caps de cartell de l’Anòlia 2014

L’Anòlia és un dels festivals més veterans de Catalunya. L’any passat va celebrar el quart de segle d’existència, tota una ?ta que amb el suport d’Estrella Damm va prendre una nova dimensió, amb un cartell intens de tres dies, que inclou propostes de qualitat i variades, del país i d’Igualada.

A l’edició del 2014, l’Anòlia durarà dues setmanes, seguint amb el doble format de l’any passat: l’Anòlia a la Fàbrica , que es celebrarà al Pati de la Cotonera del 17 al 19 de juliol (concerts gratuïts) i el Festival Anòlia 2014 del 24 al 26 de juliol als Jardins de la Sala.

A més d’aquesta doble proposta, el tret de sortida de l’Anòlia serà un macroconcert emmarcat dins de l’European Balloon Festival, amb concerts de Txarango i Germà Negre (12 de juliol), i com a novetat, es tancarà la programació amb de l’Anòlia Xics , a càrrec de Macedònia (27 de juliol).

Per tercer any el Grup Enderrock assumeix la direcció musical amb un programa de tres vessants diferents: el dijous 24 consagrat al mestissatge, amb Buhos i La Troba Kung-Fú ; el divendres 25 amb carambola rockera amb el barceloní Eric Fuentes , el bisbalenc Mazoni i els osonencs La iaia . Finalment, el dissabte 26 serà el torn per a l’úwltim plat fort: Els Pets i el seu darrer treball, L’àrea petita (RGB Suports, 2013), precedits per Joan Colomo , en plena forma. La programació al Pati de la Cotonera es completa amb Ariadna Bonet-Cels Burgès i Ramon Mirabet (17 de juliol), Adriana Muntané i Cesk Freixas (18 de juliol) i Pribiz i Renaldo & Clara (19 de juliol).