Inauguració del primer festival Contemporànius amb Estramp Jaç

La primera actuació anirà a càrrec de Estramp Jaç

Després del Festival Tradicionàrius, la música al Centre Artesà Tradicionàrius no s’atura i durant el mes D’abril i maig de 2010, oferirà diferents activitats i cicles. Una D’aquestes activitats serà el nou cicle Contemporànius, un aparador de les noves propostes que estan emergint a cavall de la música tradicional i del jazz, la improvisació experimental, la música de cambra…

Durant el cicle sonaran el ?jazz D’arreL’ D’Estramp Jazz (divendres, 16 D’abril), els es¬tàndards plens de swing de Folkincats (divendres 23 D’abril), la fantasia sonora de Kaulakau (divendres 30 D’abril), la sinceritat expressiva de Domini Màgic (divendres 7 de maig) i la fusió de tècniques guitarrístiques de Toti Soler (divendres 14 de maig).

La primera D’aquestes actuacions serà avui a les 22h al C.A.T. amb el grup Estramp Jaç encapçalat per  Marcel Casellas.

Estramp Jaç
Després D’una llarga experiència en el camp de la improvisació, sobre el camp de la improvisació jazzística els uns, i sobre el repertori tradicional català els altres,el sextet Estramp Jaç, es reuneix per practicar el ?jazz de rel mediterrània?. Això vol dir llançar-se a improvisar amb llibertat jazzística sobre patrons com el ball pla i el rebatut, el contrapàs o L’havanera i la rumba. Del Pirineu a L’Atles (Errabal, 2009) és el seu primer disc.

Etiquetes: