Inaugurada la fira Golden Christmas Festimarket

Una proposta exclusiva, lúdica–festiva i cultural d'estil europeu

Redacció.- Divendres 3 de desembre s’inaugurava el Golden Christmas Festimarket a Girona, una proposta exclusiva, lúdica–festiva i cultural, que recupera l’esperit nadalenc de mercats típics d’àmbit europeu.

La inauguració va estar presidida per la Sra. M.Àngels Parés i el Sr. Xavier Borrell (fundadors del Festival), la Sra. Alejandra Rivas, el sr. Jordi Roca i la seva filla (com a padrins del Festival), juntament amb Quim Roca alcalde de Sant Gregori, l’alcaldessa de Girona Marta Madrenas, Jordi Camps en representació de la Diputació de Girona, Dolors Arnau alcaldessa de Sant Martí de Llémena, l’alcalde de Vidreres i diverses personalitats més que van poder gaudir d’una gran vetllada, amb llançament de destrals literal inclòs, on destaquem la punteria d’en Jordi Roca.

El gran xef Jordi Roca va dedicar unes paraules als presents i es va mostrar profundament orgullós de posar el seu gra de sorra al Golden Christmas per les potencialitats de l’esdeveniment i pels vincles d’amistat amb la família dels fundadors.

L’alcalde de Sant Gregori, Quim Roca destacava la motivació, esperit i valentia per fer una aposta de Nadal de gran format a la comarca de Girona, en arribar va estar molt sorpresos de l’entorn, organització i la gran quantitat d’experiències que s’aniran celebrant durant aquest mes de desembre. Fins al 5 de gener dins el festival es pot gaudir d’una selecció de concerts, tallers, monòlegs, experiències com ara llançament de destrals, vol en globus, inflables, poni club, etc.

Dins el Festival hi ha també un espai de restauració amb productes locals i ecològics, una selecció de Foodtrucks, un espai on prendre un còctel tot mirant una posta de sol, un espai vip on gaudir de les millors delicatessen, entre altres sorpreses… A més també hi ha l’espai Shopping on es pot trobar una diversitat de productes, serveis i regals adients per aquestes dates.

Golden Christmas és un FESTIMARKET, en un marc incomparable, un mirador al cim de Sant Gregori on pots veure el mar i la ciutat de Girona que reuneix la música, la gastronomia i el disseny emergent de la cultura mediterrània a Girona, convertint-se en el primer festimarket nadalenc de Catalunya.