Interpretant Rock and Roll

La companyia de dansa Sol Picó reproduirà un concret de Rock and Roll per reflexionar el pas dels quaranta

El Mercat de les Flors presenta el nou L’espectacle ?El llac de les mosques’, de la companyia de dansa Sol Pícó i en coproducció del mateix Mercat. L’obra es programarà a la sala Ovidi Montllor de L’1 al 4 D’octubre.
Sol Picó ha volgut fer un espectacle auster, concret, impactant, despullant L’escenografia i simplificant L’escena per ressaltar el contingut i la interpretació, per arribar directe a L’espectacle. Amb aquestes premisses, Sol Picó es proposa un repte, reproduir un concert de Rock and Roll, i la seva cantant no és una cantant sinó una ballarina. Sol serà la mestra de cerimònies, que realitzarà tots els rituals típics D’un concert de R&R, presentació dels cantants, solos dels músics, coreografies amb els cors, etc …

Un espectacle que és fruit D’una catarsi, la recerca de L’evolució a través del canvi. Sol Picó ha buscat referents radicals de la recent història que mostren la rebeL’lia i s’ha acabat en el fenomen de Rock and Roll, una verdadera catarsi coL’lectiva que és L’instrument que Sol utilitzarà per posar sobre L’escenari preguntes i propostes.

La interpretació D’un concert de Rock and Roll proporciona L’espai perfecte per treballar un tema que la coreògrafa ha anat estudiant, contribuint i desenvolupant des de fa ja diversos anys: la relació del públic amb L’artista i de L’artista amb el públic, la intercomunicació del fet en viu. Fa servir tots els recursos escènics necessaris per a què el públic se senti part del concert.

Sol Picó és una companyia professional de dansa contemporània creada el 1994 per la ballarina i coreògrafa Sol Picó (Alcoi, Alacant), qui dóna el nom a la companyia. Des del principi, el seu treball s’inscriu en una línia de mestissatge on interactuen diferents gèneres.

Etiquetes: