INTERQUILT 2014, el Saló del Patchwork, el Scrapbook i l’Oci Creatiu celebrarà una edició especial els dies 10, 11 i 12 d’octubre a Girona

La 4a edició d’Interquilt està enfocada a la propera campanya de Nadal

Aquesta edició de INTERQUILT constituirà un esclat de creativitat, d’idees i projectes pel proper Nadal 2014. Tindrà lloc del 10 al 12 d’octubre a la carpa annexa al Palau de Fires de Girona i l’horari serà de 10 a 20h el divendres i el dissabte, i de 10 a 16h el diumenge.

Prop de 40 estands constituiran l’espai comercial d’aquesta edició especial. Entre els expositors es trobarà material de scrapbook, patchwork, mecramé, trapillo, llanes, ganxet, … També s’han programat diverses activitats complementàries a l’àrea comercial, entre elles:

· Tallers make and take a càrrec dels expositors participants en el Saló

· Exposicions de patchwork a càrrec d’artistes nacionals i internacionals

· Exposició de filigranes de paper de la mà del Gremi Català de Filigrana de Paper

· Exposició de vestits del jove dissenyador gironí Eduardo Díaz

INTERQUILT es convertirà durant tres dies en un espai d’intercanvi, de coneixement, d’activitat i sobretot d’il·lusió per a totes aquelles persones amants de l’oci creatiu. 

En el marc del Saló Interquilt també s’ha convocat el concurs de patchwork Gütermann Interquilt. Aquest concurs, obert a tot el públic, permetrà durant tres dies tenir les seves peces exposades en el Saló dins l’àrea d’exposicions, i permetre així que tots els visitants d’Interquilt puguin gaudir de les peces que han realitzat artistes anònimes del món del patchwork.

Paral·lelament s’ha convocat el concurs de scrapbook Basic Crea Interquilt. El concurs de scrapbook persegueix el mateix objectiu que el concurs de patchwork, però en aquest cas premiarà treballs elaborats amb la tècnica de l’scrapbook i que siguin de temàtica nadalenca.