Inund'ART 2013 engega motors

Convocatòria d’artistes d’inund’ART, que enguany s’adhereix a Giroscopi

La Trobada i Mostra d’Art Multicisciplinari Emergent inund’ART engega motors de l’edició d’enguany convocant els artistes a presentar les seves propostes fins el proper 3 de maig.
La trobada torna a canviar de dates, i del 27 al 30 de juny inundarà d’art els carrers i places de Girona. En aquesta vuitena edició hi ha més novetats, com la incorporació de tallers i espectacles per al públic infantil, i l’adhesió a Giroscopi Cultural, l’espai d’intercanvi, formació i divulgació de les iniciatives culturals de les comarques gironines organitzada per la Casa de Cultura.
En aquesta edició inund’ART vol ser un referent de promoció dels artistes emergents ja que es convocarà als programadors de les comarques gironines i d’arreu de Catalunya, i els tècnics de Giroscopi Cultural seleccionaran les millors propostes i les inclouran en el catàleg d’actuacions que s’ofereixen per a les programacions dels municipis gironins, amb les condicions tècniques i de catxet que el projecte requereixin, finançat amb l’ajut de Giroscopi Cultural. D’aquesta manera, inund’ART converteix Girona en una ciutat que facilita als artistes i obres emergents entrar als circuits d’art institucionals i comercials.
Aquest premi de promoció de les obres se suma als ja consolidats, com el guardó d’art jove d’arts visuals que ofereix la Coordinació Territorial de Joventut de Girona amb l’assessorament tècnic en la promoció i difusió de l’obra i l’exhibició en espais com el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, la Sala d’Art Jove de Barcelona, i la sala Catalunya Nord de Perpinyà. Igualment, La Casa de la Música de Salt, la Xarxa de Centres Cívics, la Fundació Fita i l’Escola Municipal d’Art de Girona inclouran en la seva programació els millors projectes exhibits durant inund’ART.
Com cada any, els artistes poden presentar un projecte per a una o vàries de les modalitats d’arts visuals, arts escèniques, arts musicals, instal·lacions i, com a novetat d’aquesta vuitena edició, també en l’apartat de Mini-Art, que inclou tallers i propostes artístiques per als infants.

Etiquetes:
, , ,