Inund'ART celebra del 5 al 7 de juny a Girona la seva desena edició

El festival dobla enguany els espais expositius amb 150 artistes, 33 exposicions d'arts visuals, 4 instal·lacions al carrer, 21 actuacions de dansa, música, circ, teatre o 6 tallers infantils.

Inund’ART 2015 inundarà com mai d’art la ciutat. Del 5 al 7 de juny, a Girona, el festival celebra el seu desè aniversari reforçant la seva aposta de créixer i expandir-se.

Als espais expositius habituals de la Casa de Cultura, la Rambla, la Plaça Mercaders, el Pont de Ferro, el Pont de Pedra o el Riu Onyar, aquest 2015 cal afegir noves ‘seus’ del festival que també programa accions i propostes a l’Espai la Carbonera, la Fundació Fita, el Centre Cultural la Mercè, l’Estació Jove, el Pont de Sant Agustí, les Voltes d’en Rosés i la Plaça del Vi.

Les arts visuals, la música, el teatre, la dansa, el circ, les perfomances, el tallers i les activitats per a tota la família tornaran a inundar tots els carrers de la ciutat. En total, s’han programat més d’una seixantena d’accions, amb la participació de més de 150 artistes. Les arts visuals continuen sent la columna vertebral del festival amb la participació de més d’una trentena d’artistes que exposaran les seves obres amb propostes que van des de la fotografia, la pintura, el dibuix, les instal·lacions, l’escultura o el vídeo.

Un any més, inund’ART vol arribar a tots els públics i de totes les edats. Per això, s’han programat més d’una desena d’activitats pensades per a públic familiar i infantil. Divendres tarda, les famílies podran gaudir de les titelles i dansa teatre d’Antonella d’Asgenzi; les actuacions de circ de Shakti Olaizola i la companyia Patrícia Pardo, o la rua-cabaret ‘Revoluclow’ de Conceptartprocess. La jornada de diumenge també concentra bona part de la programació familiar amb els tallers mini art que tindran lloc a la Rambla i la Casa de Cultura, el teatre familiar ‘El carreró de les bruixes’ de Pocacosa Teatre o la dansa acrobàtica de la companyia Ordi N’airez.

La música guanya protagonisme en aquesta desena edició i en destaca la nit que es viurà dissabte al pati de la Casa de Cultura amb tres concerts consecutius. Els primers a pujar a l’escenari seran els banyolins Rooms que presenten el seu disc de debut ‘In/to/It/If’. A continuació, hi actuaran el grup de Salt Clave de Sur, amb la seva barreja natural de funk, pop, rock, blues i la música tradicional hispanoamericana. I tancarà la nit Dinatatak, una grup multinacional establert a Barcelona i format per cinc músics i un ballarí que no deixaran ningú indiferent amb la seva particular proposta musical.

No hi faltarà tampoc l’art de la dansa en aquesta edició 2015 amb actuacions, com ‘Estrambótico’, de Gero Domínguez & Compañía o ‘Twins’, del Colectivo Las Twins.

Etiquetes:
,