Iraida Sardà porta al teatre ?La dona trencada? de Simone de Beauvoir

L'espectacle vol ser un homenatge al centenari del naixement de Simone de Beauvoir

Versus Teatre acull fins el 2 de desembre la traducció i adaptació al teatre que ha realitzat L’actriu Iraida Sardà de ?La dona trencada? de Simona de Beauvoir. Iraida Sardá és L’encarregada de donar vida a la protagonista D’aquest relat dirigit per Anna Sabaté.

?La dona trancada? és un retrat psicològic del procés que segueix una dona, que intenta sobreviure a L’engany i al dolor. Després de més de vint anys de matrimoni feliç i amb dues filles que ja han marxat de casa, la Muriel descobreix que el seu marit estimat fa temps que té una amant i li ha estat infidel amb moltes altres dones. Allò que en un principi creia que seria un amor passatger, esdevé un malson per la Muriel que veu com s’enfonsa el mon afectiu en el que estava còmodament instal·lada.

El contingut de L’obra és actual igual que la profunditat psicològica amb la que L’escriptora descriu el conflicte interior i L’evolució de la protagonista. L’obra s’ha portat a L’escena en format monòleg teatral i incorpora temes musicals intercalats que són interpretats en directe per la mateixa Sardà i pel pianista Juli Rodriguez. Un homenatge a L’escriptora Simone de Beauvoir en la celebració dels 100 anys del seu naixement.

Etiquetes:
,