Isaki Lacuesta serà L’artista convidat de la 15a Fira Mediterrània de Manresa

El guanyador de la Conxa D'Or del darrer Festival de Cinema de San Sebastià treballa en diversos projectes per a la Fira

David Ibáñez, nou director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, ha escollit a Isaki Lacuesta com a artista convidat del mercat de L’arrel, que se celebrarà a Manresa entre el dijous 8 i el diumenge 11 de novembre.

Isaki Lacuesta i David Ibáñez han escollit una sèrie D’intervencions artístiques que sota el títol El traspàs intergeneracional, plantegen la successió de generació en generació. Amb aquest leit-motiv volen veure com un ballarí tradueix al seu jo, L’essència del mestre, o filmar com un poeta escriu amb cal·ligrafia pròpia un vers inspirat en la seva generació precedent.

Isaki Lacuesta serà el protagonista de cinc accions artístiques a la 15ª Fira Mediterrània de Manresa. Entre elles destaca L’espectacle de clausura a la Plaça Major: una proposta que fusiona el teatre amb L’audiovisual de gran format, vídeo mapping, reflexionant al voltant de la Dansa de la Mort de Verges. O la vídeo instal·lació Traços/Traces, que es podrà veure per primer cop a Catalunya i que amb quatre grans pantalles de vídeo projecció, posa en diàleg artistes tant importants com Tàpies, Miguel Poveda, Palau i Fabre o Ferran Adrià, entre molts altres. La peça estarà ubicada al Centre Cultural el Casino.
Etiquetes:
,