Isaki Lacuesta signa el vídeo promocional de la 15a Fira Mediterrània de Manresa

Ivan Telefúnkez, membre de Don Simon i Telefunken, protagonitza l’espot

La 15a Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà a la capital del Bages del 8 a l’11 de novembre ja compta amb vídeo promocional. Es tracta d’un espot ideat pel cineasta i recentment guardonat amb el Premi Nacional de Cultura de Cinema, Isaki Lacuesta.
Artista convidat d’aquest any a la Fira, Lacuesta ha apostat en aquesta peça per emfasitzar la connexió existent entre la tradició i la creació contemporània, amb una proposta protagonitzada per Ivan Telefúnkez, membre de Don Simon i Telefunken, i músic col·laborador de Pascal Comelade i Pau Riba, amb qui actuarà a la Fira d’enguany. L’espot, de 20 segons de durada, compta amb música de la processó de Verges d’aquest any, gravada en directe pel mateix Isaki Lacuesta.
Lacuesta serà el protagonista de quatre accions artístiques a la 15ª Fira Mediterrània de Manresa, amb la transmissió intergeneracional com a leitmotiv principal. Entre aquestes accions destaca l’espectacle de clausura de la Fira a la Plaça Major: una proposta que fusiona teatre de carrer amb projeccions audiovisuals de gran format i que –com l’espot– reflexiona entre d’altres al voltant de la Dansa de la Mort de Verges. O la videoinstal·lació Traços/Traces, que es podrà veure per primer cop a Catalunya i que –amb quatre grans pantalles de videoprojecció– posa en diàleg artistes tant importants com Tàpies, Miguel Poveda, Palau i Fabre o Ferran Adrià, entre molts altres.
Podeu visionar l’espot promocional de la 15a Fira Mediterrània a www.firamediterrania.cat i en el següent enllaç: http://youtu.be/HNYAKKuiaG8