Ismael Colomer dedica el seu darrer single als afectats per la guerra d’Ucraïna

Eclipse és una cançó composta per l'actor, cantant i compositor gironí de Camprodon

Redacció.- Eclipse és una cançó composta per l’actor, cantant i compositor gironí de Camprodon, Ismael Colomer.  Està dedicada a tots aquells afectats per la guerra a Ucraïna, deguda a la invasió russa.

Actualment està gravant el disc Universal, un disc humanitari dedicat a diverses causes, que anirà sortint mes a mes de forma escalonada, i en diferents idiomes.

Ismael Colomer és un artista amb una trajectòria molt àmplia al món artístic, on ha treballat en diverses facetes dins del món de l’espectacle, tant en sèries, cinema, teatre, espots publicitaris i música.  Destacar les seves participacions a la sèrie d’Amar és para siempre d’Antena3, Red light, una sèrie belga/holandesa, Com si fos ahir de TV3, protagonista a la docusèrie de Sant Aniol de TV3, i en diversos anuncis publicitaris.

El seu penúltim projecte musical a part de la seva àmplia trajectòria com a músic, gravant discos, eps i singles per a discogràfiques, va ser amb la banda de Hard Rock/Heavy metall (Terror Mundi), on van gravar un disc d’estudi.  L’octubre de 2020 va ser considerat com un dels millors àlbums editats a Europa d’aquell mes.  Al cap de poc va haver de deixar el grup per problemes de salut.

Fa dos mesos que Ismael Colomer es va posar en contacte amb l’ONG Ajuda en Acció, una organització de cooperació de dimensió internacional situada al costat dels qui pateixen més vulnerabilitat. La seva tasca primordial és millorar les condicions de vida de nens i nenes, famílies i comunitats als països i regions més pobres, a través de projectes autosostenibles de desenvolupament integral i activitats de sensibilització, amb la finalitat última de propiciar canvis estructurals que contribueixin a l’erradicació de la pobresa. Bona part de la recaptació de la cançó Eclipse anirà destinada a l’organització.