Ismael Serrano i Dani García obriran dimecres el 9è GastroMusical

Fins diumenge música i gastronomia s’uneixen al Molí de l’Escala per oferir una de les experiències més originals de la programació d’estiu a la Costa Brava

La cuina de Dani García i la música d’Ismael Serrano obriran aquest dimecres 22 de juliol, la 9a edició del festival GastroMusical, que organitza el restaurant Molí de l’Escala. García portarà a l’Escala els seus plats inspirats en les arrels de la cuina tradicional andalusa que combina amb tècniques culinàries de darrera generació, mentre que Serrano presentarà el seu últim treball ‘La Llamada’ en un concert íntim. Els propers dies també passaran pels fogons del restaurant Carles Tejedor (El Nacional), els semifinalistes del concurs televisiu Top Chef Marc Joli i Fran Vicente, i Jordi Jacas (Molí de l’Escala). Els artistes Maria Rodés, Always Drinking Marching Band, Hop’s Trio, Rafael Amargo i Txarly Brown seran els encarregats de posar els acords de cada vetllada.

La primera nit del festival s’encetarà amb els aperitius Empòrium a càrrec del Molí de l’Escala. Ja a taula, García oferirà, entre altres plats, un gaspatxo de cireres, formatge fresc, pistatxos i anxoves de l’Escala; una tonyina carbonitzada, patata i api en textures; i una vedella estofada, embolcallada amb ravioli de patata cremosa i amanida de bolets d’estiu.

Després del sopar, García passarà el relleu a un amic personal: Ismael Serrano qui, segons el propi cuiner, és la font d’inspiració d’alguns dels seus plats i la banda sonora de la seva cuina. Serrano estrenarà el seu darrer treball discogràfic a la Costa Brava en un concert de petit format, amb la seva veu i guitarra, a través de cançons amb aires populars que conviden a la lluita social. En l’actuació també hi haurà temps per escoltar els èxits de sempre del cantautor madrileny.