IT Dansa actua aquest cap de setmana al Liceu i a Mataró

La jove companyia de l’Institut del Teatre ofereix dues funcions matinals dissabte 12 de desembre dins del cicle Petit Liceu Familiar

IT Dansa, Jove companyia de l’Institut del Teatre actua aquest mes de desembre al Gran Teatre del Liceu i al Teatre Monumental de Mataró.

Al Liceu es presenten les corerografies “Un Ballo” de Jirí Kylián i “Minus 16” d’Ohad Naharin, dues brillants composicions, aquesta última amb la participació del públic a la seva part final.

Un ballo està dissenyada en dues peces orquestrals de Ravel: “Menuet del Tombeau de Couperin” i “Pavana per a una princesa morta”. Ofereix un veritable ball Imperial, gràcil i confidencial on les parelles es formen i es trenquen amb l’harmonia i la ruptura.

Minus 16 barreja txa-txa-txa, mambo i cançons populars d’Israel. La peça finalitza quan cada ballarí surt a buscar la seva parella entre el públic.

Les actuacions del Liceu s’emmarquen en el programa Petit Liceu i s’oferiran dues funcions adreçades especialment al públic familiar, dissabte 12 de desembre a les 10.45h i a les 12.45h.

Les funcions que es dirigeixen a l’alumnat del Cicle Superior de Primària i Educació Secundària tindran lloc del 10 al 17 de desembre, de dilluns a divendres, en diversos horaris matinals.

 

Funció a Mataró

D’altra banda, la companyia ballarà al Teatre Monumental de Mataró diumenge 13 de desembre a les 19 h, on presentarà també les coreografies “Un ballo” i “Minus 16”, més Wad-Ras de Montse Sánchez i Ramón Baeza. Una coreografia marcada per la percussió, que ens parla de la frustració, la manca de llibertat, la por i la soledat.