Ja es poden adquirir les entrades del FiraTàrrega 2010

Els preus es mantenen tot i la pujada de L'IVA

Des de la setmana passada ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala del programa oficial de la 30a edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 9 al 12 de setembre. En aquesta ocasió, la Fira manté la seva política de descomptes, que arriben fins al 30% en algunes modalitats. Alhora, L’increment de L’IVA no repercutirà en el preu de les entrades, que mantenen els imports de L’edició anterior.

Les entrades es poden adquirir a través dels diversos canals del servei Telentrada de Caixa Catalunya (per Internet, trucant al 902 10 12 12 o a la xarxa d’oficines de l’entitat). Com cada any, la Fira ofereix diverses modalitats de descompte en la compra de les entrades, no acomulables.

Venda anticipada

Els espectadors que comprin les seves entrades fins el dia 5 de setembre (aquest dia inclòs) gaudiran D’un descompte del 20%.

Descompte progressiu

Els espectadors obtindran un 20% de descompte en la compra de 2 entrades D’espectacles diferents i un 30% en la compra de 3 o més entrades, també D’espectacles diferents.

Jubilats, aturats i minusvàlids

Les persones que acreditin la seva condició de jubilats, minusvàlids o aturats també gaudiran D’un descompte D’un 20% en la compra de les seves entrades. Aquesta oferta només és vàlida a les taquilles que s’instal·len a la plaça del Carme de Tàrrega durant els dies de la Fira.

Carnet Jove

Els titulars del Carnet Jove gaudeixen també D’un 20% de descompte en la compra D’entrades, amb un màxim de 3 entrades per carnet i dia. Oferta vàlida només a les taquilles de FiraTàrrega (Pl. Carme ? Tàrrega).


Club TR3SC

Els usuaris D’aquest carnet gaudeixen D’un 20% de descompte en la compra D’entrades.

D’altra banda, els usuaris de la zona D’acampada també gaudeixen D’un descompte del 50% per a una entrada, una oferta vàlida només a les taquilles de la plaça del Carme.

Etiquetes:
,