Ja estàn a la venta els tres ebooks d'Els Jocs de la Fam a un preu especial

Les tres històries, Els Jocs de la Fam, En flames i L'ocell de la revolta, ja han tingut milers de lectors

Després dels bons resultats que ha obtingut als Estats Units, L’aclamada pel·lícula Els Jocs de la Fam arriba a L’Estat espanyol aquest divendres 20 D’abril, doblada també al català. Aprofitant-ne L’estrena, Estrella Polar, el segell juvenil del Grup 62, posarà a la venda els tres ebooks de la sèrie a un preu especial.
Durant la setmana de Sant Jordi, i exclusivament des d’avui mateix divendres 20 i fins al dilluns 30 D’abril, els ebooks en català de la trilogía D’Els Jocs de la Fam, de Suzanne Collins, estaran a disposició dels lectors a un preu excepcional de 5,99 ?. 
 
El relat se situa en una Nord-amèrica futurista i devastada, governada per un règim tirànic. El territori està dividit en districtes, cadascun dels quals ha D’enviar un noi i una noia a lluitar per la supervivència en un macabre joc televisat. 
Les tres històries, Els Jocs de la Fam, En flames i L’ocell de la revolta, ja han tingut milers de lectors i L’autora, Suzanne Collins, va guanyar el Premi de Literatura Protagonista Jove 2010 justament amb aquesta trilogia. 
 
Suzanne Collins és guionista de TV i coneguda per la sèrie Cròniques de les Terres Baixes. Amb  Els Jocs de la Fam  s’ha situat com una de les autores de la llista dels llibres més venuts del New York Times.