Jams, The Cure, Kora i Bombolles per Fires!

Activitats de La Mirona per les festes Sant Narcís de Girona

Per fires l’activitat musical es centra a La Copa i d’altres indrests de la ciutat però la Casa de la Música manté algunes propostes que complementen la oferta musical de Fires.

Dijous 27 hi ha nova sessió de les Bootleg Series al Bar Spritz a partir de les 20:00h. En aquesta ocasió es passarà el concert de The Cure de la gira 4 Tour de l’any 2008. Una manera distessa de veure grans actuacions de grans grups.

La Casa de la Música dóna suport a les iniciatives musicals que es fan a la demarcació que pretenen fomentar l’activitat musical i crear vincles entre músics i agents del món de la música. En aquest sentit es fa ressó de les Jams que es fan al Bar La Impremta (30 d’octubre i 6, 13, 20 i 27 de novembre), al Centre Cívic de Sant Narcís (18 de novembre) i al Sunset Jazz Club (6 i 20 de novembre).

El dilluns 31 a La Mirona hi haurà el concert de Jaliba Kuyateh “King of the Kora” en el que serà el seu únic concert a Catalunya. La kora és un instrument de 21 cordes que el podem trobar al llarg dels països de la costa oest de l’Àfrica.
La Bombolla obrirà per Fires els dies 28, 29, 31 d’octubre, i 4 i 5 de novembre. A partir de dos quarts d’una amb entrada gratuïta.

Etiquetes: