Jarabe de Palo clausura el San Miguel Mas i Mas Festival a L’Auditori aquesta nit

El San Miguel Mas i Mas Festival ha ofert més de 130 concerts a Barcelona durant el mes D'agost

Dotze anys després de L’èxit sonat de La flaca, Jarabe de Palo ?que va iniciar la seva carrera després D’insistir a en Joan Mas per poder actuar a la desapareguda sala La Bôite- han tornat a la carretera amb un llibre-disc sota el braç, Orquestra Reciclando. El presentaran en un escenari de luxe, la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori, avui divendres a les 21 hores.
Orquesta Reciclando repassa, amb nous arranjaments i amb la coL’laboració de mestres com L’històric percussionista Quino Béjar, algunes de les seves peces més emblemàtiques com ?Mama?, ?Diseño de mi silencio?, ?El bosque de palo?, ?Depende? o ?Lado Oscuro?. Es tracta D’un concert dissenyat exclusivament per a teatres i equipaments com L’Auditori, on la troupe de Donés es presentarà vestida per a L’ocasió, amb un presentador virtual ?Andreu Buenafuente-, imatges en pantalla de vídeo i gags sobre L’escenari.

Cançons escrites pel líder de la formació, Pau Donés, a ritme de pop llatí però amb sabrosura mediterrània. Peces de ?sol i ombra?, en paraules del propi Donés, iròniques i quotidianes. Calidesa rítmica sense renunciar a L’elegància del pop fresc de tota la vida. Petites històries de misèries i alegries condensades en una vetllada entendridora a mans de Donés i el seu combo.

Etiquetes:
,