Jarabe de Palo portarà a CanetRock 2017 els millors hits dels seus 20 anys de carrera

Les entrades per l’edició del 2017 surten avui a la venda per www.canetrock.cat amb un preu especial de llançament de 25 euros

Redacció.- CanetRock treu a la venda les entrades per l’edició 2017 amb Pau Donés al capdavant d’un cartell que s’anirà desvelant les properes setmanes. Després d’un temps aturats, Jarabe de Palo torna als escenaris i s’estrena a CanetRock amb les millors cançons del grup, que enguany celebra el seu 20è aniversari.

Jarabe de Palo repassarà a CanetRock 017 el repertori dels seus darrers 20 anys, recopilat al nou disc ’50 palos’. El públic del festival podrà gaudir el proper 1 de juliol a Canet de Mar dels grans hits d’una banda que va conèixer l’èxit amb cançons com el popular tema ‘La Flaca’ (1996).

El de CanetRock 017 serà un concert per cantar i corejar les lletres de temes que han marcat diverses generacions com ‘Agua’, ‘Grita’, ‘Depende’, ‘El lado oscuro’, ‘Bonito’ o ‘Déjame vivir’.

Aquest divendres 25 de novembre s’obre la venda d’entrades de CanetRock 017 amb una promoció limitada de llançament a 25 euros. Les entrades es podran comprar a través de la web www.canetrock.cat.

La 4a edició del CanetRock se celebrarà el dissabte 1 de juliol de 2017 a Canet de Mar. De nou, el públic podrà gaudir de més de 12 hores de música i festa amb les millors bandes del país, en una nit màgica que durarà fins que surti el sol!