Jay-Jay Johanson avançarà a L’Auditori temes del seu proper disc 'Opium'

El cantant suec és el protagonista del segon concert del Viking Musik BCN

Després de l’èxit del primer concert del Viking Musik BCN amb totes les entrades exhaurides per veure l’esperat retorn de José González, aquest divendres 20 de març (21h Sala 2) és el torn del suec Jay-Jay Johanson. Considerat el gran crooner de l’era electrònica als països nòrdics, Jay-Jay Johanson repassarà en el seu concert a L’Auditori els grans èxits de la seva carrera i presentarà en primícia alguns temes del seu nou disc Opium que veurà la llum l’última setmana de maig, produït per Universal. Una oportunitat única per descobrir en directe com sonen aquests nous temes dels quals de moment se’n sap ben poca cosa. De fet, el primer single del nou treball anomenat Moonshine es farà públic tres dies després del seu concert a L’Auditori. 

El cantant suec és un dels gats vells de la programació amb una llarga carrera que en els seus inicis jugava amb sonoritats properes al trip-hop de Portishead i que posteriorment va passar per etapes on bevia més de l’electrònica i el funk. Amb nou àlbums d’estudi al mercat, actualment ha recuperat les estètiques dels seus orígens recuperant el seu so més original.

El Viking Musik BCN és la programació d’artistes internacionals de L’Auditori, que aquest any mira al nord. Aglutina alguns dels noms més representatius de l’escena nòrdica, dibuixant un recorregut sobre diferents estils i tendències que predominen en el panorama escandinau. Fins l’11 de juny passaran per L’Auditori el jazz de Rebekka Bakken (27/03),  l’electrònica de Bugge Wesseltoft (10/4), i el pop d’Emiliana Torrini (17/04), Maia Hirasawa (15/05) i El Perro del Mar (11/06). Tots ells, artistes internacionals aclamats per crítica i públic.