JazzPera, aposta per reunir en un concert algunes de les més destacades joves promeses del jazz català

El concert de la Pera i l’espectacle conjunt d’Albert Pla i Tortell Poltrona, primers avançaments del Festival ÍTACA Cultura i Acció 2017

Redacció.- En el 10è aniversari de JazzPera, el Festival ÍTACA Cultura i Acció ha apostat per reunir en un concert algunes de les més destacades joves promeses del jazz català. Lluny de fer una mirada al passat, el festival pretén projectar-se cap al futur de l’escena jazzística de casa nostra amb una proposta contemporània que posa de manifest el recanvi generacional dels artistes d’aquest estil musical.
JazzPera programa enguany “Joan Chamorro presenta La Màgia de la Veu”, un espectacle que sota la batuta del polifacètic músic reunirà Andrea Motis, Rita Payés, Èlia Bastida, Alba Armengou, Alba Esteban i Abril Saurí. La banda presentarà un repertori amb arranjaments per a una petita big band, tots ells escrits per Joan Monné, amb temes més jazzístics i incursions de música brasilera.
L’espectacle comptarà també amb la participació del trio habitual (Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi) i també de quatre joves instrumentistes de la Sant Andreu Jazz Band: Joan Mar Sauqué, Joan Codina, Joan Martí i Marçal Perramon. El concert tindrà lloc el 17 de juny, a partir de les deu de la nit, a la plaça Catalunya de La Pera.
‘Projecte PP’, amb Albert Pla i Tortell Poltrona
El festival ÍTACA també ha avançat una altra de les actuacions de la programació d’aquest any i que forma part de la propostes de la secció ‘Ítaca familiar’. Es tracta de l’espectacle ‘Projecte PP’ , d’Albert Pla i Tortell Poltrona que es podrà veure el 18 de juny a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. Una proposta per a tots els públics que uneix dos grans artistes del nostre país, que canten i fan el pallasso per regalar-nos un espectacle ple de diversió i tendresa.
Entrades ja a la venda amb descompte ‘Avança’t’
El concert de la Pera i l’espectacle conjunt d’Albert Pla i Tortell Poltrona són primers avançaments del Festival ÍTACA Cultura i Acció 2017. Les entrades ja estan a la venda des d’avui al web www.itacacultura.cat. Durant les primeres 48 hores es podran adquirir amb un descompte de 2 euros, dins l’habitual campanya de llançament del festival ‘Avança’t’, que pretén oferir uns preus assequibles als seus espectadors.