Jo Jet i Maria Ribot tanquen la Gira de Terrats 2018 amb tres concerts sorpresa a Barcelona, Celrà (Girona) i Manresa

La tercera gira els ha dut per tot Catalunya passant per municipis com Cornellà de Llobregat, Valls, Reus, Solsona o Girona entre d’altres

Redacció.-El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot estan a punt de tancar la ‘Gira de Terrats 2018’, que enguany ha tingut lloc del 17 de juny al 12 de juliol. Gràcies a l’èxit de la proposta els músics han decidit acabar la gira amb tres concerts sorpresa, ampliant d’aquesta manera el calendari previst. Ho faran el 19 de juliol a Barcelona, l’endemà a Celrà i finalment un concert a Manresa el 22 de juliol tancarà definitivament la Gira de Terrats 2018. 
Durant aquests dos mesos han tingut lloc 10 concerts per tot Catalunya que han aglutinat un total de 525 espectadors de 1170 sol·licituds rebudes per assitir a algun dels concerts. La tercera gira els ha dut a actuar a localitats com Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona.
La Gira de Terrats és un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot.  Un projecte únic que consisteix en actuar a terrats – o, en ocasions puntuals, horts i jardins – de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l’atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira han interpretat les peces del seu segon disc ‘Lliure o descansar’ i 4 cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat ‘Mantra’ que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.
Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de 2011, encara que no va ser fins l’estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre tots els concerts.