Jo Jet i Maria Ribot tornen a pujar als terrats de Catalunya en una gira de 10 concerts

La tercera gira portarà al duet de Manresa a 10 terrats de tot Catalunya passant per municipis com Cornellà de Llobregat, Valls, Reus, Solsona o Girona entre d’altres

Redacció.-Per tercer any consecutiu, el duet de Manresa, Jo Jet i Maria Ribot, emprenen la ‘Gira de Terrats 2018’, que enguany tindrà lloc des del juny i fins el 12 de juliol. Un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot i que enguany es va inaugurar el  juny a Barcelona. La gira 2018 els portarà actuar a terrats de 10 municipis de tot Catalunya: Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona.
Aquest projecte únic de Jo Jet i Maria Ribot consisteix en actuar a terrats – o, en ocasions puntuals, horts i jardins – de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l’atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira interpretaran les peces del seu segon disc ‘Lliure o descansar’ i 4 cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat ‘Mantra’ que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.

En aquesta edició s’han rebut més de 30 candidatures de terrats de tot el territori català i, a una setmana de començar la gira, ja s’han registrat més de 530 sol·licituds d’entrades per assistir a un dels concerts previstos. L’èxit del projecte evidencia la passió amb que el públic es pren la proposta.
Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de 2011, encara que no va ser fins l’estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre tots els concerts.