Joan Dausà ha posat música a la pel·lícula Casa en flames

Es la BSO de la pel·lícula de Dani de la Orden amb la cançó Crema-ho tot, que es publica avui a totes les plataformes

Redacció.- Joan Dausà ha posat música a la nova pel·lícula de Dani de la Orden amb la cançó Crema-ho tot, que es publica avui a totes les plataformes i que és la Banda Sonora Original (BSO) del llargmetratge Casa en flames, que s’estrena el proper 28 de juny. Amb aquesta col·laboració, Dausà i Dani de la Orden tornen a unir els seus universos creatius després de les seves exitoses col·laboracions a les pel·lícules Barcelona, nit d’estiu i Barcelona, nit d’hivern. 

La relació dels dos artistes ve de lluny i es va iniciar ara fa una dècada amb l’òpera prima del director. Aquest primer llargmetratge estava inspirat en la coneguda cançó Jo mai, mai, el primer gran èxit de Joan Dausà que, a més, va participar com a actor al film i també en va compondre la banda sonora, guanyadora d’un Gaudí a la millor música original. Deu anys després de l’estrena de la cançó Jo mai, mai, Dausà ha publicat Judit, que és la continuació d’aquella història d’amor.

Casa en flames 

Casa en flames és una tragicomèdia sobre una mare que, als 60 anys, se sent perduda, poc valorada, poc estimada i abandonada. Sola. Un drama sobre una dona que entrant a la tercera edat veu com cadascun dels components de la seva petita família ha creat el seu propi camí: el fill amb núvia, la filla amb els seus fills, el seu exmarit amb una nova relació… Tothom ha continuat amb les seves vides durant aquest temps i han après a funcionar d’una manera independent, fora del nucli familiar, un nucli on al seu moment la mare era el centre, però ja ningú no gira al seu voltant. El film arriba als cinemes el proper 28 de juny i compta amb un repartiment de luxe format amb Emma Vilarasau, Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto Sant Juan, Clara Segura, Macarena García i Jose Pérez-Ocaña. 

Joan Dausà

Joan Dausà, que viu un dels moments més dolços de la seva carrera musical, s’ha pres aquest 2024 una petita pausa i aquest estiu realitzarà tres únics concerts a Catalunya –Les nits de Barcelona, Sons del Món i Cerdanya SummerFest– i dues actuacions més a Mallorca i Menorca.  A l’octubre, Joan Dausà assolirà una fita històrica ja que es convertirà en el primer solista que, cantant en català, reunirà més de 10.000 espectadors en un concert a Madrid. Una actuació que tindrà lloc al Palacio Vistalegre i que va exhaurir les entrades en menys de 48 hores. Aquesta efemèride se suma al seu sold out històric al Palau Sant Jordi, una fita anteriorment només assolida per altres solistes catalans com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.