Joan Dausà puja al tren de CanetRock

El cantant intervindrà per presentar la cançó 'Que sigui avui', single de la BSO de Barcelona Nit d'Hivern, la nova pel·lícula de Dani de la Orden que estrenarà el seu tràiler en el marc del CanetRock

La nit del 4 de juliol, entre les 12 hores de música de CanetRock, hi haurà també lloc pel cinema. L’escenari del festival ha estat l’indret escollit per estrenar el tràiler de la pel·lícula Barcelona nit d’Hivern, el nou film del jove director Dani de la Orden que s’estrenarà a la tardor. Joan Dausà, que va ser guardonat amb el premi Gaudí a la millor banda sonora per Barcelona nit d’Estiu, torna a ser l’encarregat de musicar aquest nou film de De la Orden. El single, tema principal de la banda sonora titulat Que sigui avui es podrà escoltar a la xarxes socials a partir del 22 de juny i s’interpretarà per primera vegada en directe, a piano i veu, al CanetRock.
 
Per altra banda, CanetRock ha signat un conveni amb Rodalies-Renfe per promoure el desplaçament al festival amb transport públic. En motiu del CanetRock, Rodalies-Renfe ampliarà els horaris i la capacitat dels combois.