Joan Masdéu presenta aquesta tardor la seva gira acústica

Masdéu actuarà aquest diumenge 23 de novembre a les 19h. als Jardins de la Mercè de Girona

Després dels concerts d’estiu amb la banda elèctrica presentant el seu nou disc “Dissabte” (Música Global 2014), aquesta tardor Joan Masdéu està fent un cicle d’acústics de petit format. Es podrà gaudir de l’acústic a:

Manresa, Voilà. 10 €

Artés, La Figuera. gratuït

Balsareny, La PaRockia. gratuït

Girona, Els Jardins de la Mercè. 7 €

Barcelona, Heliogàbal. 6 €

Cardedeu, Tarambana. 5 € 

Figueres, Coyote Live. gratuït

La Cellera de Ter, Els Jutjats de la presó

“Dissabte” explica onze històries que s’aixopluguen sota el mateix concepte: La presència. L’alliberament del pensament per percebre la consciència. Dissabte és el dia de la setmana que ens prenem per a nosaltres i que no hi som per a ningú més.

“Fer dissabte” és també fer neteja de tot i quedar-se amb el que és imprescindible. Per això Joan Masdéu despulla ara aquestes cançons, quedant-se només amb la seva espina dorsal. Triant-ne les peces essencials i imprescindibles; Melodies vesides només amb amb una veu i una guitarra per explicar, de manera directa i propera, aquestes vivències de cap de setmana.

El disc es va enregistrar als estudis Blind Records de Barcelona, sota la producció artística de Santos Berrocal i Flurenci Ferrer. Amb Quim Xicoira (baix), Joan López (bateria) i Oest (guitarra).

Joan Masdéu acaba d’estrenar el 2on single i videoclip de Dissabte “El planeta imaginari”: