Joan Miró puja al metro

L'Espai Mercè Sala de TMB acull la instal·lació 'Joan Miró. Apunts'

L’Espai Mercè Sala -la sala D’exposicions al metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)– acull la instal·lació ‘Joan Miró. Apunts’, produïda per la Fundació Joan Miró arran del conveni subscrit el 18 D’octubre, per acostar L’obra de L’artista als usuaris del metro.

La mostra es pot veure a L’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de L’estació de Diagonal, fins al 23 de març, de dilluns a divendres feiners, entre les 10 i les 20.30 hores.

Els visitants hi poden trobar paraules de Miró relacionades amb algunes fotografies que s’hi exhibeixen complementades amb reproduccions D’obres cabdals de la seva trajectòria que acosten la seva manera de treballar i D’entendre la pintura i la seva relació amb París i Catalunya, especialment amb Mont-roig.
                                                                                                                                                          
‘Joan Miró. Apunts’ és un complement de L’Itinerari per la Barcelona de Joan Miró, una de les nombroses activitats impulsades per la Fundació amb motiu de la presentació de L’exposició ‘Joan Miró. L’escala de L’evasió’.

Intervenció al metro

Coincidint amb la inauguració a L’Espai Mercè Sala, fins a finals de març també es farà una intervenció amb tres obres de L’artista, ‘La masia’, ‘Natura morta del sabato’t i ‘Per a Emili’, a les estacions de Catalunya (L3), Drassanes (L3), Paral·lel (L3), Espanya (L3), Tarragona (L3), Jaume I (L4), Urquinaona (L4) i al passadís del Funicular de Montjuïc (L3).

També es contribuirà a la difusió D’aquesta mostra mitjançant la distribució de fulletons a bord dels autobusos i a les estacions de metro i a través de L’emissió D’un espot a les pantalles de Mou TV, el nou sistema d’informació de servei a través de videopantalles promogut i gestionat per TMB per a la seva xarxa de bus i metro.