Joan Panisello a L’Escola D’Art de Sevilla

Panisello és considerat un dels ceramistes contemporanis més destacats

Joan Panisello va impartir una conferència a L’Escola D’Art de Sevilla, entorn al seu recorregut artístic, etapes de la seva obra, experiències personals, tècniques, innovacions, aportacions al món de la ceràmica, experiències en la tècnica dels esmalts, cuites de rakú, construcció de forns…
Va ser convidat per l’Escola d’Art de la capital andalusa, pel seu Taller de Ceràmica i per l’Associació de Ceramistes Andalusos, amb la col·laboració de la Junta de Andalucía.
La sala d’actes de l’Escola de Sevilla va rebre, a més dels seus alumnes, altres vinguts de diverses escoles d’art andaluses com les de Màlaga, Còrdoba, Jerez, Algeciras, Cádiz? reunint-se prop de 200 assistents.
En la majoria d’aquestes escoles s’estudia cada curs l’obra de Joan Panisello com a un dels ceramistes espanyols contemporanis més destacats.
El Director de l’Escola d’Art, Sr. Manuel Navas, va fer una acurada presentació del ceramista i l’alumna Mª Ángeles García va comentar els detalls de la invitació.
Vuitanta minuts de conferència i quaranta de col·loqui varen omplir dues hores molt esperades pels assistents i que varen satisfer el ceramista per l’interès que en tot moment varen demostrar tots i cadascún dels presents.
A part d’explicar aspectes sobre la seva ceràmica, Joan Panisello també va compartir experiències vitals, exemples pràctics i detalls útils, per a intentar facilitar el dia a dia dels alumnes.
L’interès per ambdues parts pot fer que més endavant fructifiquen noves experiències entorn de la mateixa Escola d’Art.
Consulteu l’entrevista que Sies.tv va fer a Joan Panisello