Jordi Cruz presenta al Fòrum Gastronòmic la vaixella Natura Singular

La bellesa singular i natural de productes de la terra posats en vaixella d’alta cuina, realitzada per Complet Hotelsby Jordi Cruz

Redacció.- La vaixella és una col·lecció de plats i bols que fusionen elements naturals amb un disseny acurat, pensat per l’alta gastronomia o cuina gourmet. La pinya, l’avellana, el tomàquet…
Aquest projecte sinergia l’amistat professional i personal de dues persones, en Jordi Cruz, xef 4 estrelles Michelin (3* ABaC i 1* Angle), també dirigeix els restaurants de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis i en Josep Boada, director comercial de la línia de parament de l’empresa gironina Complet Hotel.
El resultat és fruit del treball entre la passió per la recerca contínua de maridar els tastos, els aromes, les receptes i els plats culinaris amb la posa en escena dels mateixos per seduir, i per tant acontentar, els paladars més exigents.  Tanmateix, la gran creativitat culinària d’en Jordi, juntament amb la visió comercial d’en Josep, han necessitat de la fabricació final de la vaixella amb bons professionals, per tant ho traslladen a l’ empresa AD Global Projects de Girona.
Actualment, aquest parament de taula tan exclusiu alhora que natural i amb un cert de bucolisme acaronat amb elegància i originalitat, només s’utilitza en les experiències gastronòmiques que ofereix la cuina del xef Jordi Cruz al restaurant ABaC de Barcelona i al restaurant Atempo, ubicat al Sants Metges Hotel. Un espai únic per la seva ubicació dins una antiga fortalesa militar, amb vista panoràmica 360º a les comarques gironines, que aposta per la creativitat i sinergies amb els productes de la terra i amb el món de les gemmes, les pedres precioses i les joies, que és el fil conductor d’aquest nou projecte professional, LA FORTALESA DE SANT JULIÀ DE RAMIS, que fa 3 mesos va obrir al municipi de Sant Julià de Ramis, a només 7 km de la ciutat de Girona.
Precisament, aquesta proposta gastronòmica de cuina gurmet és la nova aposta del xef Jordi Cruz i del grup ABaC, per tant l’aposta per fer que la seva alta cuina arribi també a les comarques gironines.
El mateix xef Jordi Cruz presentarà aquesta vaixella al Fòrum Gastronòmic Girona aquest dimarts a les 13 h.