Jordi Prat dirigeix Hamlet ? Laforgue, una mirada contemporània al mite shakespearià

L'obra es podrà veure del 30 de març a l'1 de maig a la sala Atrium

Amb L’obra Hamlet-Laforgue, Atrium fa arribar la seva segona producció a la nova Sala Atrium, compromesa amb el treball estable de creació i producció a la ciutat de Barcelona. L’obra, dirigida per Jordi Prat i interpretada per Raimon Molins, Guillem Gefaell i Cristina Noguer, es podrà veure del 30 de març a L’1 de maig.

Hamlet-Laforgue és un text D’una singularitat i estranyesa que el fa únic en la seva capacitat de descobrir el mite del personatge shakespearià amb una nova mirada incisiva, divertida i mordaç alhora. El text de Jules Laforgue fa una revisió del mite de Hamlet a través de les seves múltiples cares i s’emmarca en el corrent simbolista de finals del segle XIX francès, amagant una riquesa lingüística i semàntica pròpia D’aquest moviment. Parla de L’home contemporani que persegueix el somni de la immortalitat, de L’èxit com a motivació i únic objectiu en la seva vida.

En ple capitalisme trobem un Hamlet ja entre la decadència D’un estatus social i polític propi de L’antic règim i el marc que podríem anomenar ?contemporani?. No és el Hamlet de Shakespeare sinó el Hamlet laforguià, un mite de la cultura col·lectiva occidental. Una nova visió D’un Hamlet poeta, dandy, pallasso, filòsof, fill i amant.

Etiquetes:
,