Jordi Vallejo guanya el tercer combat del VI Torneig de Dramatúrgia amb el text Súbita

La gran final tindrà lloc el 28 de novembre

El passat dilluns 24  d’octubre, es va celebrar a la Sala La Planeta el tercer combat del VI Torneig de Dramatúrgia Catalana que va enfrontar Jordi Vallejo contra Marta Galán. El públic va escollir el relat Súbita de Vallejo, interpretat per Albert Ribalta i Marta Pérez que parla d’un matrimoni que trontolla quan a ell li diagnostiquen el gen de la mort súbita.. Vallejo es va imposar a Galán, que va presentar un text titulat Breu història del futur – autoficció una peça que parlava del futur que ens podem trobar si la societat no canvia la seva manera de viure.

Jordi Vallejo, per tant, disputarà la primera semifinal amb Elisenda Guiu, guanyadora del primer combat, el proper 14 de novembre.

Roc Esquius i Jan Vilanova són els dramaturgs encarregats de disputar l’eliminatòria restants. El públic, amb les seves votacions, serà l’encarregat de decidir qui de tots els participants guanya aquesta sisena edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana. Enguany el Torneig es celebra amb un divertit relleu a la presentació: Cristina Clemente abandona el ring que, a partir d’ara, estarà arbitrat per Clàudia Cedó.