Joris Roelofs i Jesse van Ruller Quartet aquesta nit al Jamboree

La formació ha gravat més de deu discos i ha coL'laborat amb genis de la talla Pat Metheny, Bill Stewart, Roy Hargrive Peter Erskine.

Joris Roelofs i Jesse van Ruller Quartet actuaran aquesta nit (21.00h i 23.00h) a la sala Jamboree de Barcelona. Aquest quartet està format per Jordi Roelofs al saxo alt i al clarinet, Jesse van Ruller a la guitarra, Clemens van der Feen al contrabaix i Joost van Schaik a la bateria.
esse van Ruller, guitarrista i compositor plenament consagrat, va ser guanyador de la prestigiosa Thelonious Monk Competition el 1995. Actualment, ja porta sota el braç més de 10 discos com a líder i una coL’lecció de col·laboracions amb genis de la talla de Pat Metheny, Bill Stewart, Roy Hargrove o Peter Erskine. El seu so cerebral i la seva tècnica seran els companys perfectes per a L’elegància i la calidesa que arrenca Joris Roelofs del clarinet i el saxo. Aquesta jove promesa, a banda de portar una apretada agenda com a sideman als principals clubs del món, també forma part de la Jazz Orchestra Of The Concertgebouw i ha participat en dues ocasions al North Sea Jazz Festival, a més de llançar recentment un fantàstic disc debut on col·laboren Ari Hoening i Aaron Goldberg.

Holanda ha estat responsable del sorgiment D’importants noms en el camp del jazz europeu, com Jasper van?t Hof, Pierre Courbois o Marc van Roon i les dues figures que actuen aquesta nit no poden faltar a la llista.