Josep Campmajó guanyador del Casero amb Olor de Violetes

La novel·la serà publicada per L'editorial Ámsterdam després de guanyar el XXIX Premi de Novel·la Curta Just M. Casero

La Festa de lliurament del Premi proclama Josep Campmajó guanyador del Casero amb Olor de Violetes i finalista  a Anna Carreras amb Unes ales cap a on.

Els títols finalistes eren els següents: ?Solitaire?, ?Pluja de Tardor?, ?No és una novel·la per a nens’ ?Norma?, ?Crònica D’un delicte menor?, ?Amnèsia?, ?Olor de violetes’, ?Els botons de puny?, ?Cori, si us plau…?, ?L’amor s’acaba als 30?, ?Amor irreversible?, ?A dalt a la dreta?, ?Cendres al vent’, ?La carn D’Adam?, ?Unes ales cap a on?, ?Manel Codina?, ?La història D’amor de la Marta i en Josep?, ?Timeout’, ?Petjades’, ?Reformes’, ?Inseminació?sí, gràcies’, ?Paraula viva?, ?El somni de caterín? i ?La Tribu?.

El jurat està format per Margarida Casacuberta, Josep M. Fonalleras, Imma Merino, Vicenç Pagès, Eva Vázquez i Guillem Terribas, que actua de secretari sense vot. Els premis estan organitzats per la Llibreria 22. L’obra guanyadora serà publicada per L’editorial Ámsterdam.

Just Manuel Casero Madrid va ser fundador del Punt Diari de Girona (1979) i aquest mateix any fou elegit regidor del primer ajuntament democràtic de Girona pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE); va presidir el Consell Municipal de Sarrià de Ter i va ser diputat ponent de Sanitat i Serveis Socials de la Diputació Provincial de Girona. Va morir als 34 anys, un mes i mig després de descobrir-se-li un càncer de fetge, el 31 de gener de 1981.