Josep Maria Font

Nou llibre d'Àngel Comas

El proper divendres 11 de maig, a les 19:00h.,  es durà a terme a la Casa de Cultura de Lloret de Mar l’acte de presentació del llibre Josep Maria Font d’Àngel Comas. L’acte comptarà amb l’assistència del President Jordi Pujol, de Josep Maria Forn i de l’autor. 
Josep Maria Forn, un dels directors en actiu més veterans del cinema català, ha estat considerat el màxim impulsor D’un cinema català diferenciat i independent destinat a recuperar la memòria històrica de Catalunya arran de la caiguda del franquisme. És autor de pel·lícules tan emblemàtiques com La piel quemada i Companys, procés a Catalunya. 
Josep Maria Forn ha participat molt activament en aquest llibre oferint informacions inèdites sobre L’elaboració de les seves pel·lícules, del seu entorn i sobre els homes i dones del cinema espanyol des de finals dels anys quaranta. El llibre es complementa amb un DVD de fragments de totes les pel·lícules en les que Josep Maria Forn parla D’aspectes fins ara desconeguts.
L’autor
Àngel Comas va néixer a Barcelona. És doctor en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, periodista, crític i historiador cinematogràfic. Entre les seves publicacions destaquen Monturiol (el llibre de la pel·lícula de Francesc Bellmunt), Lo esencial de Preston Sturges, Miguel Iglesias Bonns: cult movies y cine de género, Ignacio F. Iquino, hombre de cine i Diccionari de llargmetratges, en dues parts: El cinema a Catalunya durant la Segona República, la Guerra Civil i el franquisme (1930-1975) i El cinema a Catalunya després del franquisme (1975-2003).
Etiquetes: