Josep Roca presenta Arrels del Vi BCN: el 18 d’abril l’Empordà al Mercat del Born

Arrels del Vi és una oportunitat per descobrir a Barcelona els grans vins de la DO Empordà i l’excel·lent gastronomia empordanesa de la mà de la consolidada fira vitivinícola

Arrels del Vi, l’esperada fira vitivinícola de l’Empordà, presenta el 18 d’abril, per primer cop a Barcelona, els grans vins de la DO Empordà i l’excel·lent gastronomia empordanesa al Mercat del Born, dins del festival Vívid 2015. Josep Roca, del Celler de Can Roca, ha presentat la fira: “M’estimo el vi de l’Empordà i m’agradaria poder presentar-vos-el a Arrels del Vi Barcelona. Tastarem un paisatge entramuntanat a dins d’una copa de vi. Prepareu-vos per gaudir a Arrels del Vi d’un moment brillant, potser el més important de la DO Empordà”. 

Organitzada per Dominic Abernethy, professional del món del vi, i per Tess Oriol i Carlos Krauel de TOCK Projects, Arrels del Vi s’ha consolidat com a única fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic general. Set exitoses edicions celebrades a Sant Martí d’Empúries (L’Escala), el reconeixement del públic i dels professionals del sector (més de 2.000 visitants), així com el suport de l’Ajuntament de Figueres, de la DO Empordà i la Diputació de Girona, han animat als organitzadors a portar l’Empordà a Barcelona el pròxim dissabte 18 d’abril. “

La fira Arrels del Vi BCN comptarà amb 18 cellers de la DO Empordà que presentaran varietats de vins d’alta gamma, amb la presència de cellers convidats de la regió francesa del Rosselló i amb 6 productors agroalimentaris de l’Empordà. 

A més, Arrels del Vi BCN comptarà amb els tasts de les Anxoves de l’Escala, l’Oli Serraferran, els Formatges Mas Marcè, Abellaires Empordanesos, el Gremi de Carnissers que portaran a Barcelona un dels embotits més típics de l’Empordà: la botifarra dolça i el Gremi de Flequers de Girona amb brunyols i pa de Tramuntana.

Arrels del Vi, fidel a la seva cita anual amb els seus habituals, celebrarà també la seva vuitena edició a Sant Martí d’Empúries, el 23 i 24 de maig.