Juan Navarro i Gonzalo Cunill estrenen En lo alto para siempre. Basat en Entrevistes breus amb homes repulsius de Foster Wallace

El seu nou muntatge de creació lliure es podrà veure el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre a la Sala La Planeta de Girona

Redacció.- Juan Navarro i Gonzalo Cunill estrenen a la Sala La Planeta, en el marc del Temporada Alta, En lo alto para siempre. El seu nou muntatge de creació lliure que està basat en Entrevistes breus amb homes repulsius de David Foster Wallacees podrà veure divendres 15 i dissabte 16 de novembre.
Navarro i Cunill que van treballar junts per primera vegada en el treball de creació col·lectiva, Festes populars, el 2005 al Mercat de les Flors de Barcelona comparteixen una mirada comuna sobre la manera d’entendre l’escena.
Juan Navarro dirigeix i fa la dramatúrgia amb Cunill, que interpreta al costat de l’actriu Gemma Polo i el músic violinista argentí Rodolfo Castagnolo. El fil conductor d’aquest nou muntatge és l’apropament a la vida, l’obra i el pensament de David Foster Wallace, l’escriptor que va captar com pocs el malestar i la hipocresia dels Estats Units. En lo alto para siempre explica el trànsit d’un jove que per primera vegada decideix llançar-se d’un trampolí, des que puja fins que es tira. Un text breu, de vuit pàgines, que Foster Wallace va trigar vuit anys a escriure.
L’obra s’estructura com un tríptic, que vol parlar de les depressions, les teràpies, la societat malalta. En la primera part, el relat de Foster Wallace. En la segona, una acció amb violí i 20 micros en escena, que intenta plasmar el soroll mental que va patir l’autor. I una tercera part escenifiquen les experiències de l’equip.
L’espectacle és podrà veure del 6 al 16 de febrer al Lliure de Gràcia, i és una coproducció del Teatre Lliure i Temporada Alta.