Juanes presenta “Mis planes son amarte” aquest dilluns a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona

l’Orquestra de Cambra de l’Empordà presenta "Concerto a Tempo d'Umore", un espectacle únic al món amb 12 músics i un director d'orquestra interpretant les peces més conegudes de la música clàssica en clau d’humor

Redacció.-Juanes, el compositor i guitarrista llatinoamericà més prolífic del món, presentarà aquest dilluns 6 d’agost el seu nou àlbum “Mis planes son amarte” en un dels pocs concerts al nostre país de la gira “Amarte Tour”.El guanyador de 23 Grammy Llatins i coach de La Voz Espanya, repassarà també tots els seus grans èxits a l’ARTS d’Estiu Costa Barcelona, a Pineda de Mar.
Des de l’estrena del seu primer senzill “Fuego” (número 1 a 17 països),“Mis planes son amarte” no ha deixat de tenir èxits. A l’àlbum es detalla la cerca del gran amor que va més enllà del temps i de l’espai i significa el retorn de la superestrella colombiana.

El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, que celebra la seva vuitena edició fins al 31 d’agost a Pineda de Mar, comptarà també amb les actuacions d’ Operación Triunfo, Sara Baras, Salvador Sobral, Chenoa, Buhos, Animal, Els Catarres i de les actuacions dels humoristes David Guapo i David Amor amb Santi Rodríguez.

En els set anys d’història, ARTS d’Estiu Costa Barcelona ha programat 66 espectacles i ha comptat amb més de 50.000 espectadors. Hi han actuat artistes com Joan Manuel SerratSergio DalmaMiguel BoséThe Original Blues Brothers BandMiguel PovedaAntonio OrozcoDavid BisbalAinhoa ArtetaNiña PastoriRafael Amargo,BustamanteRosarioManelSopa de CabraDiego Cortés o Peret, entre molts altres.
ARTS d’Estiu Costa Barcelona és una iniciativa del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, una institució amb més de vuitanta anys d’història, de l’Ajuntament de Pineda de Mar, i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.