Jugant amb la màgia. L’impossible es fa possible

Del 13 de desembre de 2017 al 21 de gener de 2018, jocs populars com el dòmino, el billar i el parxís, entre d'altres, agafaran una dimensió màgica

La Seca Espai Brossa celebra 20 anys de màgia d’en Hausson amb el seu nou espectacle Jugant amb la màgia
Redacció.- L’espectacle ideat i creat per Hausson, compta amb la direcció de Ferran Madico, un espai sonor dissenyat per Jordi Bonet i la construcció d’aparells màgics de Mágicus. En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, el billar, el parxís, el cub Rubik, la ruleta, els daus, el Black Jack o el bingo… a les mans d’un mag?
Això és el que es podrà descobrir del 13 de desembre a 21 de gener amb el nou espectacle d’en Hausson, Jugant amb la màgia. Aquest és el 13è espectacle que el mag porta a escena des de l’obertura del primer Espai Brossa al carrer Allada Vermell al desembre del 1997. Han passat 20 anys i per celebrar aquest aniversari tant important, Hausson ens regala un desplegament d’efectes de tota mena, des de la màgia de saló a les grans il·lusions i un sorprenent repertori de números de manipulació (la seva especialitat: efectes màgics on la técnica manipulativa del mag és l’element fonamental), molts d’ells inèdits fins avui.
Aquesta vegada Hausson farà equip amb Esperança Crespí i Rosa Forteza (en art Rosa Blava) com a partenaires. La direcció de l’espectacle recau a les mans de Ferran Madico, però també hi ha d’altres elements que jugaran un rol clau en la composició d’aquest mon fantàstic on l’impossible es fa possible com ara el disseny de so a mà de Jordi Bonet, el disseny d’il·luminació d’Albert Julve, el marc visual de les projeccions creades per Marc Lleixà, l’espai escènic ideat pel mateix Hausson i la decoració d’attrezzo de Manolo Trullás.
Jugant amb la Màgia ofereix tot un seguit de vivències extraordinàries, en les quals el públic i el mag es converteixen en insòlits i fantàstics companys de jocs…
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Del 13 de desembre de 2017 al 21 de gener de 2018
La Seca Espai Brossa – c/Flassaders, 40. Barcelona. Sala Joan Brossa
Horaris De dimecres a dissabte 21.00 h i diumenge 19.00 h
Preu Dimecres i dijous 12€. Divendres, dissabte i diumenge 20€.
Durada 1 h i 15 min
Espectacle en català