Jugar amb un tigre

L'espectacle es podrà veure a l'Espai Lliure del 13 de novembre al 14 de desembre a l'Espai Lliure

Avui s’estrena jugar amb un tigre, una de les poques peces teatrals de Doris Lessing,premi Nobel de literatura 2008 amb direcció de Carlota Subirós.
Jugar amb un tigre parla, sobretot, de l’Anna (Belén Fabra) i d’en Dave (Ernest Villegas), una parella que s’encaraamb les pròpies diferències davant dels rols establerts. La resta de repartiment el conformen l’Anna Azcona, en Joan Carreras, l’Alba Pujol i l’Albert Ribalta.
En paraules de Carlota Subirós Jugar amb un tigre és la crònica D’una consciència feta trossos, D’una personaassetjada per la por D’esclatar en mil bocins. La fascinació de Hamlet ?que totL’univers pugui cabre dins D’un cervell- s’inverteix i esdevé pànic de no poderafirmar una coherència vital, de sucumbir al fracàs de tots els anhels perdonar sentit al món. Sense dubte es tracta D’una profunda crisi moral ipolítica que troba la seva manifestació més extrema en el terreny de la puraintimitat: en les relacions D’amistat, en el lligam amb un fill, en la recercadesesperada de L’amor.

Etiquetes:
,